KOREX International

Rullkorken vi erbjuder kommer att användas för att dekorera rummet och för att tillverka våra egna korkbrädor eller kuddar.

Vi erbjuder en rullkork, som du kan skära till valfri längd. Den kan användas som värmeisoleringsprodukt för en vägg eller som underlag för golv. Rullkork kan vara fin eller grovkornig. Vi presenterar också storlekarna på tjockleken på enskilda ark. Det fungerar bra som material för att isolera rum, för att skapa korkskivor eller för att göra korkdynor på egen hand.

Underlag för naturkorkpaneler - billigare innervärme

Korken kan användas där vi vill för att få rätt temperatur och tysta rummet. Det bästa materialet för detta är kork under panelerna. Den jämnar ut ytan, lugnar och skyddar mot vibrationer. Flexibiliteten och elasticiteten hos detta material är användbart i konstruktionen eftersom det inte absorberar fukt och därför inte bryts ner.



Expanderad Kork - arbetsorganisation

Expanderad Kork hemma är ett dekorativt element, men också en slags arrangör. På korktavlan kan du lägga färgfoton, barnteckningar, adresser och telefonnummer samt en traditionell att-göra-lista. Dessutom rekommenderar vi självhäftande korktapet, som har samma funktion som skivorna.


Nyligen är en mycket populär och smakfull lösning korkformade vägg- och golvdekorationer. Det är därför vårt företag erbjuder intressanta projekt som kommer att försköna rummen i dina lägenheter och hus. Vi erbjuder högkvalitativa korkdekorationer som har skapats noggrant med symmetri i åtanke. De är exakt skurna, resistenta mot mekaniska skador. Vi rekommenderar 3D-väggpaneler med tredimensionella former, som förutom sin dekorativa funktion också spelar en praktisk roll. För ett barnrum erbjuder vi en korkformad världskarta och för speciella tillfällen som jultillbehör som ska pryda granen eller ett rikt dukat bord. 

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Vad vet vi om trafikstockning?